0 Recensies

Open Training - Problem Solving 14 september

De Doornbos 1, 8191 NJ, Wapenveld

Aanvang 18.45 uur
Start Training 19.00 uur
Eindtijd +/- 20.30 uur (duur van de training is afhankelijk van het paard)

Tijdens elke trainingsavond zal ik werken met één nieuw paard die ik nog niet eerder heb gezien en zoveel mogelijk van mijn kennis delen zodat problemen steeds minder vaak hoeven voor te komen.

Deze Open Trainingen zijn dé unieke kans om meer over mijn trainingsproces ten aanzien van problemen te leren. Stel als toeschouwer al je vragen, en ga geïnspireerd naar huis! Tijdens elke open training gaan we aan de slag met een ander paard en een ander probleem. Tijdens deze trainingen wordt er Nederlands gesproken.

OPGEVEN PAARDEN
Wil je dat ik tijdens één van deze dagen met jou paard aan de slag ga en hem een stap in de juiste richting help? Geef je paard dan nu op voor één van de trainingsdagen via info@feather-light.nl en vermeld hierbij de gewenste datum. Opgaves met duidelijke omschrijving EN een filmpje maken meer kans. In de week voorafgaand aan de desbetreffende trainingsdag zullen we een keuze maken en een paard uitnodigen. Je kunt je doorlopend opgeven (houdt er wel rekening mee dat we niet op iedere aanmelding individueel kunnen reageren, maar we zullen elke aanmelding zien).

Wie weet tot dan!

Restitutie van tickets is niet mogelijk! 

Lees meer

Open Training - Problem Solving 14 september

Images

Kies je ticket type

ChosenDateTime

Change

Aantal
Ticket type
Prijs
+
-

Toeschouwer Ticket

Uitverkocht

M D W D V Z Z

Bekijk en bestel je ticket(s)

Tijd over 00:00:00
Koop nu! € 0,00