0 Reviews

Trainingsdagen 12&13 augustus: Facing issues

De Doornbos 1, 8191 NJ, Wapenveld

Loop jij tegen problemen aan met je paard? Tijdens deze trainingsdagen ga je samen en onder leiding van Yvet met je paard individueel en in een kleine groep aan de belangrijkste stappen werken om jouw paard beter te leren begrijpen. Leer wat jouw paard nodig heeft om stappen in de juiste richting te zetten om je problemen te kunnen oplossen. Leer vervolgens door mee te kijken met de andere groepsleden en door te zien wat Yvet doet met de paarden.

Let op: tijdens deze trainingsdagen kun je zelf aangeven waar je aan wilt werken, al zal Yvet aangeven waar aan gewerkt moet worden om je paard beter te kunnen helpen. Tijdens deze trainingsdagen gaat Yvet je helpen met je problemen, echter is de voortgang afhankelijk van het leerproces van het paard en van de combinatie/je eigen kunnen. 

De dagen duren van 9.00 tot +/- 17.00 (lunch inbegrepen).

Verblijf tijdens de trainingsdagen
Tijdens deze trainingsdagen verblijft je paard op het erf van Feather Light Horsemanship in stallen (s’nachts) en mogelijkheid tot paddocks overdag. Dit verblijf is inclusief stalling, hooi, brok (basis, ander voer evt. zelf mee brengen). Let op: verblijf voor jezelf is NIET inbegrepen en niet mogelijk. Lunch is inbegrepen, ook voor de groom.

(Beperkte beschikbaarheid, VOL = VOL, geen restitutie, tickets voor deelname alleen online vooraf verkrijgbaar, deelname op EIGEN RISICO, met de aanschaf van een ticket ga je akkoord met de gestelde voorwaarden en de algemene voorwaarden van Feather Light Horsemanship, 1 groom toegestaan).

Het wordt een interessant leerproces voor iedereen. We hebben er heel veel zin in!

Read more

12 & 13 augustus 2021

Images

Kies je ticket type

ChosenDateTime

Change

Amount
Ticket type
Price
+
-

Deelnemer ticket

Sold out

M T W T F S S

Bekijk en bestel je ticket(s)

Tijd over 00:00:00
Buy now! € 0,00