0 Recensies

Trainingsdagen van Grondwerk naar Rijden 19 & 20 januari

De Doornbos 1, 8191 NJ, Wapenveld

Tijdens de trainingsdagen Van Grondwerk naar Rijden leer je alles over de basis van de belangrijke vertaalslag van het grondwerk naar rijden. Tijdens deze trainingsdagen ga je samen en onder leiding van Yvet met je paard individueel en in een kleine groep aan de belangrijkste stappen werken om jouw paard beter te leren begrijpen. Leer vervolgens door mee te kijken met de andere groepsleden en door te zien wat Yvet doet met de paarden. In de ochtend ligt de focus op het grondwerk en in de middag neemt Yvet je mee in de belangrijke stappen onder het zadel. Leer wat de relatie is tussen het grondwerk en rijden en hoe je deze connectie behoudt onder het zadel.

Vereiste voor de deelname aan deze groep is dat je paard onder het zadel te berijden is (indien dit niet het geval is kun je wel meedoen, echter zullen we dan werken aan het grondwerk).

De dagen duren van 9.00 tot +/- 17.00 (lunch inbegrepen).

Verblijf tijdens de trainingsdagen
Tijdens deze trainingsdagen verblijft je paard op het erf van Feather Light Horsemanship in luxe stallen (s’nachts) en mogelijkheid tot paddocks overdag. Dit verblijf is inclusief stalling, hooi, brok (basis, ander voer evt. zelf mee brengen). Let op: verblijf voor jezelf is NIET inbegrepen en niet mogelijk. Lunch is inbegrepen, ook voor de groom.

(Beperkte beschikbaarheid, VOL = VOL, geen restitutie, tickets voor deelname alleen online vooraf verkrijgbaar, deelname op EIGEN RISICO, met de aanschaf van een ticket ga je akkoord met de gestelde voorwaarden en de algemene voorwaarden van Feather Light Horsemanship, 1 groom toegestaan).

Het wordt een interessant leerproces voor iedereen. We hebben er heel veel zin in!

Lees meer

19 & 20 januari 2023

Images

Kies je ticket type

ChosenDateTime

Change

Aantal
Ticket type
Prijs
+
-

Trainingsdagen 19 & 20 januari

Uitverkocht

M D W D V Z Z

Bekijk en bestel je ticket(s)

Tijd over 00:00:00
Koop nu! € 0,00