0 Reviews

Trainingstraject Facing Issues

De Doornbos 1, 8191 NJ, Wapenveld

Loop jij tegen problemen aan met je paard? Tijdens deze 6 volle trainingsdagen ga je samen en onder leiding van Yvet met je paard individueel en in een kleine groep aan de belangrijkste stappen werken om jouw paard beter te leren begrijpen. Leer wat jouw paard nodig heeft om stappen in de juiste richting te zetten om je problemen te kunnen oplossen. Leer vervolgens door mee te kijken met de andere groepsleden en door te zien wat Yvet doet met de paarden.

Let op: tijdens deze trainingsdagen kun je zelf aangeven waar je aan wilt werken, al zal Yvet aangeven waar aan gewerkt moet worden om je paard beter te kunnen helpen. Tijdens deze trainingsdagen gaat Yvet je helpen met je problemen, echter is de voortgang afhankelijk van het leerproces van het paard en van de combinatie/je eigen kunnen. Iedere eigenaar en paard heeft zijn eigen proces, houdt er rekening mee dat het resultaat afhankelijk is van je eigen kunnen en het kunnen van je paard. Yvet kan niet garanderen dat je paard "probleemvrij" is na deze periode, wel zal ze er alles aan doen om jullie zo goed en zo ver mogelijk te begeleiden.

De dagen duren van 9.00 tot +/- 17.00 (lunch inbegrepen).

Verblijf tijdens de trainingsdagen
Tijdens de twee trainingsdagen achter elkaar (7 & 8 oktober) kan je paard verblijven op het erf van Feather Light Horsemanship in stallen (s’nachts) en paddocks overdag. Dit verblijf is inclusief stalling, hooi, brok (basis, ander voer evt. zelf mee brengen). Let op: verblijf voor jezelf is NIET inbegrepen en niet mogelijk. Tijdens alle trainingsdagen is Lunch inbegrepen (ook voor de groom). 

(Beperkte beschikbaarheid, VOL = VOL, geen restitutie, tickets voor deelname alleen online vooraf verkrijgbaar, deelname is op EIGEN RISICO, met de aanschaf van een ticket ga je akkoord met de gestelde voorwaarden/algemene voorwaarden Feather Light Horsemanship, 1 groom toegestaan).

Het wordt een interessant leerproces voor iedereen. We hebben er heel veel zin in!

Read more
7-10 / 8-10 / 21-10 / 5-11 / 18-11 / 3-12 2021

Images

Kies je ticket type

ChosenDateTime

Change

Amount
Ticket type
Price
+
-

Deelnemer Ticket

Sold out

M T W T F S S

Bekijk en bestel je ticket(s)

Tijd over 00:00:00
Buy now! € 0,00